Pages Menu
Categories Menu

Geplaatst door op feb 15, 2013 in Algemeen, Uitgaan | 0 reacties

Avondje uit voor weinig geld

Avondje uit voor weinig geld

In tijden van crisis, maar ook daarbuiten, wil je toch gewoon een avondje uit kunnen gaan. Maar entree, eten en drankjes zijn meestal behoorlijk duur. Hoe kun je met weinig geld je toch een hele avond vermaken?

Seks-drank-en-lage-streken-bij-Microsoft1_img900Korting
Bioscopen en theaters hebben vaak speciale acties, waarmee je voor de helft van de prijs of met flink wat korting naar de film kunt gaan of een voorstelling kunt bekijken. Kijk online naar kortingsacties bij diverse uitgaansgelegenheden en lees de huis-aan-huisbladen, want hier wordt dit meestal in geadverteerd.

Flirten
Deze tip is voornamelijk van toepassing op vrouwen. Als je naar de kroeg of een andere uitgaansgelegenheid gaat, kun je natuurlijk gaan flirten om een paar gratis drankjes te scoren. Wie weet loop je ook nog je toekomstige man tegen het lijf! Wees overigens wel beleefd en kies geen dure cocktails, wanneer iemand je een drankje aanbiedt.

Casino
Dit is vrijwel de enige mogelijkheid voor een leuk avondje uit waarbij de kans bestaat dat je met meer geld naar huis gaat, dan dat je bent gekomen. Houd het wel netjes en volg de etiquette regels.