Pages Menu
Categories Menu

Geplaatst door op jan 20, 2013 in Uitgaan | 0 reacties

De beste flirttips voor vrouwen

De beste flirttips voor vrouwen

In veel gevallen is het de man die toenadering zoekt tijdens het uitgaan. Maar tegenwoordig is het niet vreemd als de vrouw de eerste stap zet. Toch gelden er andere regels voor vrouwen…

Een flirtexpert geeft een aantal praktische tips voor vrouwen om meer aanspraak te krijgen van mannen en hoe je de man van je dromen duidelijk maakt dat je geïnteresseerd bent.

Hieronder nog een paar gouden regels voor het flirten:

  • Blijf charmant. Zelfs als je wordt benaderd door iemand die je niet aantrekkelijk vindt, blijf vriendelijk. Wijs hem op een beleefde manier af en sla geen deuk in zijn zelfvertrouwen.
  • Subtiele bewegingen, zoals af en toe je hand door je haar halen of over je arm wrijven, zijn speelse manieren om aan te geven dat je wilt flirten. Doe dit tijdens het oogcontact maken met een leuke man.
  • Als je favoriete nummer wordt gespeeld, stap op hem af en vraag of hij zin heeft om te dansen. Veel mannen vinden dansen erg leuk, maar hebben net dat duwtje in de rug nodig om los te gaan op de dansvloer.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Avondje uit voor weinig geld | sommige dingen zijn een ekskuus waard - [...] Flirten Deze tip is voornamelijk van toepassing op vrouwen. Als je naar de kroeg of een andere uitgaansgelegenheid gaat, …