Pages Menu
Categories Menu

Geplaatst door op jan 29, 2013 in Uitgaan | 0 reacties

Uitgaansbagage

Uitgaansbagage

De gemiddelde man hoeft niet veel mee te slepen naar de kroeg, bioscoop of restaurant. Telefoon, sleutels en beurs, ze hebben niet eens een tas nodig, want alles past in de broekzak of jaszak. Vrouwen daarentegen hebben een grote tas nodig voor diverse onmisbare zaken. Maar welke spullen kun je echt niet missen tijdens een avondje uit?

uitgaanMake-up
Afgezien van de essentials, zoals telefoon, geld en sleutels, is ook make-up onmisbaar. Als je een paar uur van huis bent, is het onvermijdelijk dat je je make-up moet bijwerken. Want wat de reclames ook beweren, lipstick blijft niet de hele avond perfect!

Platte schoenen
Iedereen die een avond op naaldhakken heeft gelopen, weet hoe fijn het is om op de terugweg platte schoenen aan te trekken. Als je tas groot genoeg is, kun je voor de zekerheid een extra paar schoenen meenemen. Je voeten zullen je dankbaar zijn na urenlang op pumps te hebben gedanst of gelopen.

Oordopjes
Niet alleen handig wanneer je genoeg hebt van je date en zijn verhalen, het beschermt namelijk ook nog eens je gehoor! Want in een gemiddelde discotheek of café staat de muziek ontzettend hard. De meeste oordopjes zie je niet eens zitten en het geluid is nog altijd goed genoeg om lekker los te gaan op de dansvloer!